Dankzij grondmarkering

kan een zone visueel worden afgebakend (LIJNEN),

wordt er belangrijke informatie in het groot weergegeven (STOP - AANDACHT - LEVERING)

en wordt het gebruik van een voorbehouden zone gepreciseerd (FIETSEN - MOTOREN).

Grondmarkering kan ook worden aangewend om het imago van een bedrijf over te brengen (LOGO).  

VOORBEELD VAN EEN TOEPASSING 

Meer en meer worden parkeerplaatsen die aanvankelijk enkel bedoeld waren voor voertuigen met vier wielen ingepalmd door tweewielers. Die grondmarkering is ons werk, samen met de pictogrammen, de letterwoorden die op de weg worden gebruikt en de lijnen die u wilt. Daarbij zorgen wij ook voor de bijbehorende signalisatie zoals de signalisatieborden, de fietsenrekken, de hekken...

 

TECHNISCHE GEGEVENS: VERF EN VOORGEVORMDE THERMOPLASTEN

Elke plek heeft zo zijn bijzondere kenmerken en wij stellen altijd alles in het werk om samen met u de beste oplossing te zoeken voor een werk volgens de regels van de kunst.

Zo gebruiken wij verf met twee bestanddelen, al dan niet reflecterend. Een additief zoals antislippoeder kan vermijden dat grote geschilderde oppervlakken glad worden door de regen. Op alle oppervlakken die niet uit macadam bestaan zoals beton, klinkers, enz. zorgt een PRIMER ervoor dat de verf of de thermoplast zich goed vasthecht. Binnen verven wij met penselen en rollen, terwijl we buiten, waar de grond vaak oneffenheden vertoont, dikwijls de voorkeur geven aan voorgevormde thermoplasten die warm worden aangebracht, indien gewenst met antislipparels.

 

Aarzel niet om met ons contact op te nemen als u vragen heeft!

 

Wij werken op een hedendaagse manier en kiezen in de mate van het mogelijke voor producten die aan twee eisen voldoen, namelijk snel drogen en het milieu respecteren.

BILD0778
MARQUAGE SOL
DSC01074
BILD0762
BILD0768
DSC01066
MARQUAGE SOL ENDUIT

Cliquez sur la photo pour plus d'infos

  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean
  • Google+ Clean

© 2017 par ECCBELGIUM. Créé avec Wix.com